ÖZEL HABER

Kayıp kedi aranıyor!

Kırşehir'de dört aylık British Longhair cinsi yavru kedi kayboldu. Sahibi Çağlar Baki, kedisini bulan veya teslim eden kişilere ödül vereceğini duyurdu.

Kırşehir'de dört aylık British Longhair cinsi bir yavru kedi kayboldu! Küçük bir dikkatsizlik sonucunda gözden kaybolan yavru kedi, sahibi Çağlar Baki’yi derin bir üzüntüye boğdu. Baki, yavru kedisini kaybettiği için geceleri uyuyamadığını ve büyük bir endişe içinde olduğunu ifade ediyor. Kedisiyle ilgili konuşan Çağlar Baki, "Yavru kedim benim için çok değerli. Onu kaybetmek, hayatımda büyük bir boşluk yarattı. Geceleri uyuyamıyorum, sürekli onu düşünüyorum" dedi. Sevimli kedinin kaybolması, hem Baki hem de ailesi için büyük bir şok oldu. Çağlar Baki, yavru kedisini bulan veya bulan kişilere teslim eden kişilere ödül vereceğini duyurdu. Kedinin bulunması için Kırşehir halkından yardım bekleyen Baki, "Kedimi bulana veya bana teslim edene ödül vereceğim. Lütfen, onu bulan biri varsa bana ulaşsın" diyerek çağrıda bulundu.

Eğer siz de bu sevimli yavru kediyi gördüyseniz veya herhangi bir bilgiye sahipseniz, Çağlar Baki ile iletişime geçebilirsiniz. Çağlar Baki’nin iletişim numarası: **05457720401**. Kırşehir’de küçük bir dostun eve dönmesine yardımcı olabilmek için herkesin dikkatli olması ve gördüğü her detayı paylaşması büyük önem taşıyor. Yavru kedinin en kısa sürede sahibine kavuşması dileğiyle!