Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi ve Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Sürmeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılını kutladı. Murat Sürmeli, yayınlamış olduğu kutlama  mesajında Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan bu zaferin, ülke tarihindeki önemine vurgu yaptı.

Kırşehir’in yeni Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener’e 'Hoş Geldiniz' ziyareti Kırşehir’in yeni Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener’e 'Hoş Geldiniz' ziyareti

Murat Sürmeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yılı kutlu olsun. Milletin birliği, vatanın selameti için canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmetle anıyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük fedakârlık ve kahramanlıkları sayesinde elde edilen bu zaferi, ecdadın bir emaneti kabul ediyor, gelecek nesillere de en doğru ve en güzel haliyle aktarmayı bir borç biliyorum. İstiklal mücadelemizi zaferle taçlandıran Allah’a hamd eder, bir daha acı günler yaşamamayı temenni ederim. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Murat Sürmeli, mesajında ayrıca Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği birlik ve beraberliğin bu zaferde somutlaştığını belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük fedakârlıkları ile kazanılan bu zaferin, nesilden nesile aktarılması gerektiğini vurguladı.

Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi olarak, bu anlamlı günün önemine dikkat çeken Murat Sürmeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın milletçe gururla kutlanmasını diledi.

Editör: TUĞBA GÜL