Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi aynı zamanda Kırşehir Memleket Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi olan Murat Sürmeli, Kırşehir İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal'ı makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, şehrin güvenlik politikaları ve medyanın rolü üzerine yapıcı bir diyalog kurulması açısından büyük önem taşıyor.

Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, ziyaret sırasında Kırşehir'deki gençler arasında popüler olan ve trafik güvenliğini tehdit eden unsurlar hakkında bilgi verdi. Özellikle motosiklet kullanımının neden olduğu sorunlar ve bu konuda alınan önlemler hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Müdür Kartal, motosikletlerden kaynaklanan ses kirliliği ve trafikteki tehlikelerle ilgili olarak emniyet güçlerinin hızla müdahale ettiğini ve bu konuda sıkı denetimlerin yapıldığını vurguladı.

2E6D750D 3Df0 4D59 85Da E4A6357Ec3EdMurat Sürmeli de, yerel basın olarak Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ile olan ilişkileri daha da güçlendirilmesi ve şehrin güvenliği için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Sürmeli, bu tür ziyaretlerin Kırşehir'deki güvenlik meselelerinin daha iyi anlaşılması ve halka doğru bilginin aktarılması açısından kritik öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Emniyet Müdürü Kartal, bu tür etkileşimlerin medya ve emniyet teşkilatı arasında köprü kurarak, halkın daha bilinçli ve güvende hissetmesine katkı sağladığını ifade etti. Ayrıca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gazeteci Murat Sürmeli ve ekibine teşekkürlerini sundu.

O ilçeden insan sağlığını tehdit eden görüntüler geldi! O ilçeden insan sağlığını tehdit eden görüntüler geldi!

Bu görüşme, Kırşehir'in güvenliği için tüm emniyet birimlerinin büyük bir özenle çalışmaya devam ettiğini ve medyanın bu süreçteki iş birliği ve destek rolünü pekiştirdiğini gösteriyor

Editör: TUĞBA GÜL