SİYASET

Vekil Erkan'dan huzurevi ve hastane ziyareti

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Huzurevi ve ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Huzurevi ve ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Vekil Erkan, huzurevi sakinlerini ve hastaları ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu, istek ve şikayetlerini dinledi.

Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Vekil Erkan, şunları ifade etti:

“Kırşehir Huzurevi, memleketimizin çınarlarıdır. Kırşehir Huzurevi misafirlerimizi ziyaret ettik, ellerini öptük, dualarını aldık. Ayrıca Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimini ve tedavi sürecindeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.”

Vekil Erkan, bu ziyaretlerde huzurevi sakinleri ve hastalarla yakından ilgilenerek onların moral ve motivasyonlarını artırmayı amaçladı. Huzurevi sakinleri ve hastalar, Vekil Erkan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler.

Bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yapan Vekil Erkan, toplumun her kesimine dokunmanın ve onların yanında olmanın görevleri arasında yer aldığını belirtti. Vekil Erkan, halkın istek ve şikayetlerini dinleyerek, çözüm yolları aramaya devam edeceklerini ifade etti.