Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olmasının 10. yılı dolayısıyla AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Vekil Erkan, yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 10 yıl önce milletin oylarıyla doğrudan seçilen ilk Cumhurbaşkanı olarak tarih yazdığını belirtti.

Paylaşımında, "10 yıl önce bugün Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, doğrudan halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı oldu. Söz de, karar da milletindir. Millete hizmet için çıktığı bu yolda, birlikte yürümekten onur duyduğumuz lider." ifadelerine yer veren Vekil Erkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin önemli yol kat ettiğini vurguladı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Necmettin Erkan çıkarması Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Necmettin Erkan çıkarması

Vekil Erkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin kazandığı başarıların altı çizilirken, önümüzdeki dönemde de Erdoğan ile birlikte güçlü bir Türkiye için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Editör: TUĞBA GÜL