EĞİTİM

Öğrencilerle güzel anılar biriktirmeye…

Kırşehir Abdülkadir Özcan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Çevre Haftası kapsamında okuldan mezun olan 8. sınıf öğrencileri için özel bir mezuniyet pikniği düzenledi

Kırşehir Abdülkadir Özcan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Çevre Haftası kapsamında okuldan mezun olan 8. sınıf öğrencileri için özel bir mezuniyet pikniği düzenledi.

Etkinlik, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Davulağa Sosyal Tesislerinde yapılan bir doğa yürüyüşü ile başladı. Okul müdürü Seyfettin Cerit ve öğretmenler, yıllarca emek verdikleri öğrencileriyle birlikte keyifli zaman geçirme fırsatı buldu.

Kırşehirli öğrenciler, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının stresini doğa yürüyüşü ve ardından yapılan piknik ile atmış oldular. Öğretmenlerin de eşlik ettiği etkinlikte öğrenciler, lise hayatına adım atmadan önce hem sınav stresinden uzaklaştılar hem de öğretmenleriyle güzel anılar biriktirdiler. Etkinlikte futbol maçları ve çeşitli oyunlar oynanırken, öğrenciler öğretmenlerine ve okul idaresine teşekkürlerini sundu.

Mezuniyet pikniği, öğrencilerin hem eğlenceli zaman geçirmelerini sağlarken hem de akademik yılın sonunda öğretmenleriyle olan bağlarını güçlendirdi. Kırşehirli gençler, liseye adım atmadan önce unutulmaz bir gün yaşadılar.