Vali Buhara, İlköğretim Haftasını kutladı Vali Buhara, İlköğretim Haftasını kutladı

16 Eylül 2024 tarihinde Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Akademisi Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek olan Polis Akademisi sınavına Kırşehirli öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Sabah saat 08.00'de başlayacak olan sınava, Türkiye genelinden katılım yoğun oldu.

Kırşehirli adaylar ise, polislik mesleğine adım atmak için haftalar öncesinden başladıkları hazırlıklarını son hız devam ettiriyor. Sınav, gençlerin kariyer seçeneklerini şekillendirecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Polis Akademisi sınavına katılacak olan Kırşehirli öğrenciler, zorlu seçim sürecinden geçerek mesleki hayatlarına ilk adım atmaya hazırlanıyorlar. Adaylar, sınav öncesinde duygu ve bilgilerini paylaşırken, aynı zamanda büyük bir heyecan ve umut içinde sınav anını bekliyor.

Sınav günü yaklaşırken çalışmalarına devam eden tüm katılımcılara başarılar dileriz. Kırşehirli gençlerin bu önemli sınavda yapabilecekleri performans, onların kişisel meslek hayatlarında önemli bir yere sahip olacak. Bu zorlu maratonun sonunda umut ediyoruz ki birçok Kırşehirli genç, hayallerine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Editör: TUĞBA GÜL