SİYASET

Milletvekili Adayı Akpınar, Başkan Demirci’yi ziyaret etti

28. Dönem Kırşehir Milletvekili Adayı Avukat Ali Aydın Akpınar, Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci’yi makamında ziyaret etti.

28. Dönem Kırşehir Milletvekili Adayı Avukat Ali Aydın Akpınar, Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, ilçe ve belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Emre Demirci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.

Ali Aydın Akpınar, Kaman ilçesinin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alarak, gelecekteki projeler ve çözüm önerileri hakkında Başkan Demirci ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti ve bölgenin gelişimi için işbirliği mesajları verildi.

Başkan Demirci, ilçenin kalkınması ve vatandaşların refahı için yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi verirken, Akpınar da Kaman’ın potansiyelini daha da yükseltmek için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ziyaret sonunda her iki taraf da karşılıklı iyi dileklerde bulunarak, gelecek projeler için işbirliği içinde olma konusunda mutabık kaldı.