SİYASET

Başkan Demirci'den Vekil Erkan ile bir arada

Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'ı ziyaret etti.

Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'ı ziyaret etti. Başkan Demirci, ziyareti sırasında Kaman’ın mevcut durumu ve geleceği hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Başkan Demirci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kırşehir Milletvekilimiz Necmettin Erkan Bey’i ziyaret ettim. Kaman'ın mevcut durumu ve geleceği hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ortak derdimiz, ortak sevdamız Kaman için kaybedecek bir dakikamız yok. Milletvekilimize ilgi ve ev sahipliği için teşekkür ederim.”

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci’nin bu ziyareti, ilçenin gelişimi ve geleceği için atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Başkan Demirci ve Vekil Erkan’ın iş birliği ile Kaman için yeni projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.