AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehirli öğrenciler için önemli bir duyuru yaptı. Vekil Erkan, duyurusunda şehit aileleri, sevgi evlerinde kalan çocuklar ve Kırşehir'deki öğrencilerin Çanakkale'de buluşacağını belirtti.

Milletvekili Erkan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şehit ailelerimiz, sevgi evlerinde kalan çocuklarımız ve öğrencilerimiz Çanakkale’de buluşuyor. Millet Kursu Projesi Kapsamında, Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen YKS kampına katılan öğrencilerimize Çanakkale gezisi sözü vermiştik. Millî ve manevi duygularımızı derinden hissedeceğimiz, tarihin izlerini sürerek geçmişe yolculuk yapacağımız Çanakkale gezisini Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneğinin yaptığı proje ile daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştirerek verdiğimiz bu sözü yerine getiriyoruz. Bu kapsamda millî birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Çanakkale ruhunu yeniden canlandırmak amacıyla şehit ailelerimizi, sevgi evlerinde kalan çocuklarımızı ve öğrencilerimizi Çanakkale’de buluşturuyoruz."

Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda

Bu proje kapsamında, Kırşehir'deki öğrenciler ve sevgi evlerinde kalan çocuklar, tarihi ve manevi değeri yüksek Çanakkale'de bir araya gelerek, tarihimizin önemli anlarını yerinde görme fırsatı bulacaklar. Vekil Erkan, bu gezinin milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştireceğine inandığını vurguladı.

Editör: TUĞBA GÜL