Kırşehir’de görev yaparken halkın sevgisini kazanan eski Vali İbrahim Akın, Konya Valiliği’ne atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı görevinden Konya Valiliği'ne geçiş yapan Akın, yeni görevine başladı.

            Kapak 2024 09 19T121708.165

Kırşehir’de görev yaptığı süre boyunca gerçekleştirdiği projeler ve halkla iç içe olan yönetim anlayışıyla dikkat çeken İbrahim Akın, Konya’da da aynı başarıyı göstermeye kararlı. Akın, Kırşehir’de bıraktığı izler ve kurduğu güçlü bağlar sayesinde, Konya’da da halkın gönlünde yer edinmeyi hedefliyor.

Vekil Erkan, "Gazilerimiz fedakârlığın ve cesaretin sembolüdür" Vekil Erkan, "Gazilerimiz fedakârlığın ve cesaretin sembolüdür"

Whatsapp Image 2024 09 19 At 12.01.42İbrahim Akın’ın Konya Valisi olarak atanması, şehirdeki yönetim dinamiklerine yeni bir soluk getireceği ve Konya’nın gelişimine önemli katkılar sağlayacağı öngörülüyor. Konya ve Kırşehir halkı, Akın’a yeni görevinde başarılar dilerken, deneyimli valinin yeni projelerle şehrin yüzünü nasıl değiştireceği merak konusu.

Editör: TUĞBA GÜL