AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gerçekleştirdiği konuşmada, ekonomiye dair önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Erkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti hükümetinin aldığı tedbirlerle ekonomideki iyileşmenin katlanarak artacağını vurguladı.

Emre Demirci'nin yoğun çalışma maratonu Emre Demirci'nin yoğun çalışma maratonu

Vekil Erkan TBMM kürsüsünde gerçekleştirdiği konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, AK Parti hükümetimizin aldığı tüm tedbirlerle ekonomide iyiye gidiş katlanarak artacaktır. Tabii ki AK Parti olarak tüm bu ekonomik verileri yakından takip ediyor, ülkemizde ticari hayatın güvenli bir ortamda tesisi için tüm tedbirleri alıyoruz. Türk şirketlerinin küresel pazarlarda rekabet gücünün artırılması, finansal ve operasyonel sürdürülebilirlikleri adına tüm adımları atıyoruz. Ülkemizin ekonomisinde gelişim doğrultusunda şirketlerimizin daha da güçleneceğini biliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vekil Erkan, AK Parti'nin ekonomiyi güçlendirme kararlılığını vurgularken, Türk şirketlerinin küresel pazarlarda daha rekabetçi olmaları için alınan önlemler ve atılan adımlarla ilgili detaylar paylaştı. Ticari hayatın güvenli bir ortamda sürdürülmesi ve şirketlerin finansal sürdürülebilirliklerinin sağlanması adına yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

Vekil Erkan’ın TBMM kürsüsündeki konuşması, ekonomideki iyileşme ve sürdürülebilirlik hedeflerine yönelik güçlü bir mesaj olarak değerlendirildi.

Editör: TUĞBA GÜL