Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli, Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yeni atanan Başhekim Uzm. Dr. Erkan Dulkadiroğlu’nu makamında ziyaret ederek tebriklerde bulundu.

Başhekim DulkadiroğluZiyaretinde “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Murat Sürmeli’ye teşekkür eden Uzm. Dr. Erkan Dulkadiroğlu, hastanenin mevcut durumu ve işleyişi hakkında bilgi verdi. Dulkadiroğlu, hastanenin her an gelişim göstermesi için çalışmalarını sürdürdüklerini, Kırşehirli vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Avukat Mehmet Ali Alan, köşe yazılarında okuyucularla buluşuyor Avukat Mehmet Ali Alan, köşe yazılarında okuyucularla buluşuyor

D S C 5474Murat Sürmeli ise yaptığı ziyaretin, yerel medyanın sağlık sektörüne olan ilgisini ve desteklerini gösterdiğini belirterek, hastanenin gelişimine katkıda bulunmanın önemine vurgu yaptı.

Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi, bölgedeki sağlık hizmetlerinin merkezi konumunda bulunmakta olup, yeni başhekim yönetiminde hizmet kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha kapsamlı sağlık hizmetleri sunmayı hedeflemekte.

Editör: TUĞBA GÜL