Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesi sahibi Murat Sürmeli, Kırşehir’in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci’yi makamında ziyaret etti.

D S C 5478 Başkan Demirci ile 11,12,13 Ekim tarihlerinden Kaman’da gerçekleştirilecek olan Ceviz Festivaline ilişkin görüşme gerçekleştirdiler. Başkan Demirci, hem belediye hem de halk olarak festivale çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. Sadece Kaman’ı değil tüm Kırşehir ve çevre illerin vatandaşlarını da festival boyunca ağırlamaya hazır olduklarını ifade etti.  Başkan Demirci, festival için getirilen sanatçıları ve hangi günlerde çıkacaklarını belirtti. İşte detaylar;

460403564 961718939330251 6016918242571584782 N11 Ekim’de açılış konserlerini Veli Erdem Karakülah ve Türk rock müziğinin sevilen ismi Fatma Turgut gerçekleştirecek. 12 Ekim’de, rap müziğin güçlü temsilcisi Eypio ve pop müziğin yıldızı Mustafa Ceceli sahne alarak festivale damga vuracak. 13 Ekim’de ise kapanış konserleri, pop müziğin enerjik sanatçısı Aydilge ve gençlerin favori rap sanatçısı Sefo ile yapılacak.

Ayrıca Kaman halkı arasında bazı yarışmalar düzenleneceği ifade edildi. Kaman halkı arasında düzenlenecek olan yarışmalar ise şöyle;

Kapak 2024 09 28T110136.081

-En İyi Ses Yarışması

-En İyi Ceviz Bahçesi Yarışması

-En İyi Cevizli Baklava Yarışması

-En İyi Ceviz Yarışması

Gazetecilerden İl Sağlık Müdürü Ersoy'a tebrik ziyareti Gazetecilerden İl Sağlık Müdürü Ersoy'a tebrik ziyareti

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, “Eşsiz tatlar ve konserlerle dolu bu festivali kaçırmayın! Arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın, çünkü en güzel anılar birlikte biriktirilir! Hadi, gelin! Ceviz dolu bir festivalde buluşalım!” dedi.

Gazeteci Murat Sürmeli ise, tüm Kırşehir halkını ve çevre illerin vatandaşlarını da çok güzel bir festivalin beklediğini belirtti. Kültür ve lezzet dolu festivale tüm Kırşehir halkının katılması gerektiğini ifade etti. Gazeteci Murat Sürmeli, kendilerini ağırlayan Başkan Demirci’ye teşekkürlerini iletirken Başka Demirci ise bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sizler de bu eğlence ve lezzet dolu festivali sakın kaçırmayın!

Editör: TUĞBA GÜL