SİYASET

Köseli Belediye Başkanı Mustafa Duran, AK Parti'ye katıldı

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli Belde Belediye Başkanı Mustafa Duran'ın AK Parti'ye katıldı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul İşler, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir geldi. TBMM'de gerçekleşen buluşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiçekdağı-Köseli Belde Belediye Başkanı Mustafa Duran'ın AK Parti'ye katılmasını sembolize eden parti rozetini taktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, “AK Parti Grup Toplantımızda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rozet taktimi ile Çiçekdağı-Köseli Belde Belediye Başkanımız Mustafa Duran’ın AK Parti'ye geçişi resmiyet kazandı. AK Parti ailemize katılan tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu katılımla birlikte AK Parti'nin bölgedeki gücü daha da artarken, siyasi arenada yaşanan gelişmelerin Kırşehir'de de geliştiğine ve genel olarak dikkatlerin çekildiği dikkat çekti.