AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, partinin kongrelerinin çıkacağını duyurdu. İl ve ilçe başkanlıkları için delege seçimleri önceden gerçekleştirilecek olan kongrelerle partide yeni dönem hazırlıkları yapılıyor.

Başkan Demir tarafından yapılan açıklamada, Kırşehir merkez ve ilçelerde düzenlenen kongrelerin tarih ve saatleri paylaşıldı. Bu süreçte tüm partililerin demokratik haklarını kullanarak dikkat göstermeleri beklendiğini belirten Başkan Demir, kongrelerin partisinin geleceği açısından büyük bir başarıya sahip olduğunu vurguladı. İşte merkez ve ilçe kongrelerine ilişkin detaylar:

Kongre Takvimi:

Kırşehir Merkez Kongresi:

Tarih: 26 Ekim 2024

Yer: Neşet Ertaş Kongre ve Kültür Merkezi

Saat: 13.00

Akpınar İlçe Kongresi:

Tarih: 19 Ekim 2024

Yer: Parti Binası

Saat: 13.00

Kaman İlçe Kongresi:

Tarih: 19 Ekim 2024

Yer: AK Parti Kaman İlçe Seçimi

Başkan Demirci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan ile görüşme yaptı Başkan Demirci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan ile görüşme yaptı

Saat: 14.00

Boztepe İlçe Kongresi:

Tarih: 20 Ekim 2024

Saat: 12.00

Mucur İlçe Kongresi:

Tarih: 14 Ekim 2024

Saat: 13.00

Akçakent İlçe Kongresi:

Tarih: 12 Ekim 2024

Saat: 13.00

Çiçekdağı İlçe Kongresi:

Tarih: 11 Ekim 2024

Saat: 12.00

AK Parti Kırşehir teşkilatı, bu kongrelerle hem parti içi dinamikleri tazelemeyi hem de bölgesel kalkınma adına yeni projelere zemin hazırlamayı hedefliyor. Tüm partililere açık olan bu süreç, AK Parti'nin gelecekte devam edebileceğinde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Kongrelerde delege seçimlerinin ardından ilçe başkanlıklarının belirlenmesi bekleniyor. Başkan Ali Demirci, Kırşehir'de siyasetin önemli bir ayağı olan bu kongrelerin, birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini dile getirdi. İl ve ilçelerde gerçekleştirilecek kongrelere sunulmasın yüksek olacağı öngörülüyor.

AK Parti teşkilatı, ilçe ve merkez kongresinde parti üyeleri ve delegelerle bir araya gelerek yeni yönetim kadrolarını oluşturacak. Özellikle gençlerin ve kadınların parti yönetiminde daha etkin rol alması beklenen bu süreçte, partinin Kırşehir'deki gücünü daha da artırması hedefleniyor.

AK Parti Kırşehir kongre takviminin ilerleyen günlerde daha fazla detayla paylaşılması ve tüm gelişmelerin ilgi göstermesi bekleniyor.

Editör: TUĞBA GÜL