GÜNDEM

Kırşehir'in ileri gelenleri kalkınma için bir arada

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, şehrin dört önemli oda başkanı ile bir araya gelerek Kırşehir’in ekonomik ve sosyal kalkınması konuları hakkında istişarelerde bulundu.

Kırşehir, geleceğe umutla bakıyor! Şehrin ileri gelenleri, Kırşehir Valisi H. Mete Buhara'nın liderliğinde tarihi bir toplantıda bir araya geldi. Vali Buhara, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Ticaret Borsası Odası Başkanı Neşet Yavuz ve Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Toprak ile birlikte, Kırşehir’in kalkınması için önemli kararların alındığı bu buluşmada, kentin kaderini değiştirecek adımları masaya yatırdı.

Toplantıda, Kırşehir'in ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması adına önemli istişareler gerçekleştirildi. Esnaf ve sanatkarların sorunlarından tarım sektöründeki gelişmelere, ticaretin canlandırılmasından sanayinin güçlendirilmesine kadar geniş bir yelpazede fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, şehrin potansiyelinin daha da artırılması için yapılması gerekenler konuşuldu.