GÜNDEM

“İnsanlık Bitmiştir!"

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, 7 Ekim’den bu yana İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım ve katliamlar hakkında sert bir açıklamada bulundu.

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, 7 Ekim’den bu yana İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım ve katliamlar hakkında sert bir açıklamada bulundu. Başkan Ozan, Gazze'deki masum insanların öldürülmesine ilişkin duyduğu derin üzüntüyü ve öfkeyi dile getirdi.

Başkan Ozan yaptığı açıklamada, "7 Ekim'den bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail, binlerce masum insanı öldürdü. Tüm dünyadan yükselen 'ateşkes' çağrılarına aldırış etmeyen İsrail Başbakanı Netanyahu, istediği hedeflere ulaşana kadar savaşı bitirmeyeceğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Başkan Ozan, Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde büyük bir coşkuyla karşılanarak dakikalarca ayakta alkışlanmasını da sert bir şekilde eleştirerek, "Gazze'deki hain saldırılar devam ederken, Netanyahu bugün ABD Kongresi'ne katıldı. Konuşma yapmak için çıktığında ise büyük bir coşkuyla karşılandı. Netanyahu dakikalarca AYAKTA ALKIŞLANDI… Bir UTANÇ GECESİ YAŞANMIŞTIR." dedi.

Başkan Ozan, yaşanan bu olayları insanlığın sonu olarak nitelendirerek, "Maalesef üzülerek görüyoruz ki, İNSANLIK BİTMİŞTİR." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Bu açıklama, Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan’ın Gazze’deki insanlık dışı olaylara karşı duyduğu derin üzüntüyü ve tepkisini açıkça ortaya koyuyor. Başkan Ozan, tüm dünyayı bu vahşete sessiz kalmamaya ve insanlık adına harekete geçmeye çağırdı.