• DOLAR 32,57 %0.10
  • EURO 35,31 %0.51
  • ALTIN 2.471,63 %0.34
  • BİST100 10.873 %1.78
  • BITCOIN 57.440 %-4.9
  • ETHERIUM 3.120 %-5.45
32°

Boztepe Haberleri

Boztepe haberleri ve güncel Boztepe gelişmeleri, Boztepe ile ilgili tüm video, Boztepe fotoğrafları ve Boztepe haberleri Kırşehir Haberleri | Son Dakika Kırşehir Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne bağlı İlçe Müdürlükleri, tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GÜNDEM

Kırşehir Boztepe Kaymakamı Hamza Erdem, İlçe Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarı Ekrem Deniz ile birlikte Uzunpınar köyünü ziyaret etti.

GÜNDEM

Kırşehir’in Boztepe ilçesi Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (S.Y.D.V.) Müdürlüğü’nün koordinesiyle hayata geçirilen “En Mutlu Günüm: Doğum Günüm...

GÜNDEM

Kırşehir’in Boztepe ilçesine bağlı Büyükkışla(Terziyan) Köyü’nden acı haber geldi. Köy sakinlerinden Hacı Osman Ersan hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Kırşehir’in Boztepe ilçesi Kaymakamı Hamza Erdem, Boztepe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli ile birlikte biçerdöver kontrolü gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Kırşehir’in Boztepe ilçesine bağlı Karacaören Köyü aldıkları vefat haberiyle yıkıldı.

YEREL

İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan’dan övgü...

GÜNDEM

Kırşehir’in Boztepe ilçesi Orta Mahalle sakinlerinden Hacı Dalgalı eşi Fatma Dalgalı hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Boztepe Belediye Başkanı Musa Ceylan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.

SİYASET

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Boztepe'de ilçenin kalkınma planlarını değerlendirdi.

EĞİTİM

Boztepe Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencisi Büşra Yavuztürk, Türkçe öğretmeni Havva İltaş rehberliğinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen Tişört Tasarlama Yarışması'na...

YEREL

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Boztepe'de arıcılıkla uğraşan ve arı sütü üretiminde örnek olan Gülşen ve Hamza çiftini ziyaret etti.