Türkiyenin en iyi Eğitim Fakültesi olan,  Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Anabilimdalı Fizik Öğretmenliği  mezunu Muhammed Metin Kırşehir'in umudu oldu. Genç girişimcilik ruhunun verdiği azim ve kararlılıkla yoluna devam eden, Kırşehir ve Mucurda başarılarını artırarak şehre büyük bir vizyon getirdi.

EBS’den engelli öğretmenlerin taleplerine destek EBS’den engelli öğretmenlerin taleplerine destek

Yetiştirdiği öğrencilerde Türkiye Birincisi, Fen Lisesi, Tıp Fakültesi ve Mühendisler yetiştiren Muhammed Hoca başarısının iki önemli sebebi olduğunu saptadık. Bunlardan birincisi aileden gelen çok disiplinli bir yapısı ve aldığı üst düzey eğitimlerden  kaynaklanlıyor. Kendisinin hala büyük hayalleri olduğu ve vatanımıza, milletimize hayırlı gençler yetiştirmeyi istiyor.

Üniversite sınavına giren öğrenciler ise Muhammed Hocadan övgüyle bahsediyorlar. Öğrencilerin dile getirdikleri en önemli şey "Muhammed Hocayla ders işlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamazdık" demeleri. Sınıfta eğlenceli ve nokta atışı sorular çözerek öğrencilerin başarısına başarı katmakta. Değerli hocamıza bundan sonraki dönem için başarılar dileriz.

Editör: Kırşehir Memleket Gazetesi