GÜNDEM

Şehit ailelerinden Vekil Erkan’a teşekkür

Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yunus Erdoğdu ve şehit ailelerinden AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'a teşekkür!

Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yunus Erdoğdu, 'Şehit Aileleri ile Gençler Şüheda’nın İzinde' projesi kapsamında Kırşehirli şehit aileleri ve gençleri Çanakkale’ye götüreceklerini duyurdu. Proje, gençlere tarih bilincini aşılamak ve vatan sevgisini pekiştirmek amacıyla hayata geçiriliyor.

Başkan Erdoğdu, projeye destek veren AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan’a teşekkür etti. “Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneği olarak, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğüne başvurusunu yaptığımız 'Şehit Aileleri ile Gençler Şüheda’nın İzinde' projesi kapsamında Kırşehirli şehit ailelerimizi, gazilerimizi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan sevgi evlerinde kalan çocuklarımızı ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde YKS sınavına giren öğrencilerimizi tarihimizle buluşturmak amacıyla Bursa ve Çanakkale gezisi düzenleyeceğiz” dedi.

Erdoğdu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Projemizin onaylanmasında emeği geçen ve bizlere destek olan AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan’a teşekkürlerimizi sunarız.”