Kırşehir'in Kaman ilçesi Belediye Başkanı Emre Demirci, ilçede sürdürülen yol çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Demirci, konuşmasına "Yol medeniyettir!" sözleriyle başlayarak, Kaman'ın gelişimine katkı sağlayan çalışmalara vurgu yaptı.

Kırşehir’in Eski Valisi İbrahim Akın’ın yeni görev yeri Konya! Kırşehir’in Eski Valisi İbrahim Akın’ın yeni görev yeri Konya!

Başkan Demirci, yaptığı açıklamada sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Özellikle ilçenin en çok kullanılan caddelerinden biri olan Hamit Caddesi'nin sıcak asfalt ile buluşturulduğunu ifade etti. "İlçemize hayırlı olsun," diyen Demirci, Kaman'a verdikleri sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Demirci, Kaman'ın dört bir yanını daha modern ve konforlu yollarla buluşturma hedeflerini yineledi. "Biz Kaman'a söz verdik. İlçemizin dört bir yanını daha modern ve konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz." ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Demirci, yol çalışmalarının ilçenin her köşesinde devam edeceğinin altını çizdi.

Kaman halkı, Başkan Demirci'nin liderliğinde yapılan bu çalışmalarla daha güvenli ve konforlu yollar kullanmanın keyfini sürüyor. Belediye'nin bu çalışmaları, hem ilçenin estetik görünümünü hem de ulaşım güvenliğini artırarak Kaman'ın modern bir şehir olma yolunda ilerlemesine büyük katkı sağlıyor.

Editör: TUĞBA GÜL