Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Bülent Ozan, Kırşehir genelinde yürütülen yol çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ozan, sıcak havaya rağmen Kırşehir İl Özel İdaresi ekiplerinin konforlu ulaşım için asfaltlama işlemlerine aralıksız devam ettiğini belirtti.

Başkan Ozan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Konforlu ulaşım için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Sıcak havaya rağmen Kırşehir İl Özel İdaresi ekiplerimiz, sorumluluk sahamız içerisinde bulunan yollarda asfaltlama işlemine devam ediyor. Akpınar’ın Kırdök Köyü bağlantı ve bölgesindeki yollarda ekiplerimiz yol bakım ve düzenleme işlemini sürdürürken, vatandaşlarımıza daha konforlu ulaşım hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızda aralıksız devam ediyor."

Başkan Ozan, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Güner ve Hanifi Akdağlı, Yol Şube Müdürü Alptekin Demir ile birlikte Kırdök bölgesindeki asfalt çalışmalarını yerinde incelediklerini belirtti. Bu incelemelerin, çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşanmaması ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması amacıyla yapıldığı ifade edildi.

Açık arazide, sıcak havaya rağmen yoğun emek harcayan tüm çalışanlara teşekkür eden Başkan Ozan, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde Kırşehir'in daha konforlu ve güvenli yollara kavuşacağını vurguladı.

Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda

Kırşehir İl Özel İdaresi'nin yürüttüğü yol bakım ve asfaltlama çalışmaları, şehir genelinde konforlu ulaşım imkanı sağlamak amacıyla aralıksız devam ediyor. Başkan Bülent Ozan ve ekibi, çalışmaların yerinde incelenerek takip edildiğini ve tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti. Kırşehirli vatandaşlar, yapılan bu çalışmalar sayesinde daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etme imkanına sahip olacaklar.

Editör: TUĞBA GÜL