GÜNDEM

Yeni müdürden Başkan Demirci'ye ziyaret

Kırşehir’in Kaman ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Serdal Bora, Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci’yi makamında ziyaret etti.

Kırşehir’in Kaman ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Serdal Bora, Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci’yi makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Bora ve Belediye Başkanı Emre Demirci, Kaman’daki eğitimin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Demirci, şunları söyledi: “Geleceğe değer katacak bireyler yetiştirebilmemizin en önemli unsuru, çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizler de Kaman Belediyesi olarak, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ben bir kez daha yeni görev yerinizde başarılar diliyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Görüşme sırasında, eğitimde işbirliğinin önemi vurgulanırken, Kaman ilçesinde eğitimin kalitesini artırmaya yönelik projeler ve çalışmalar ele alındı. Başkan Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Bora’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Kaman Belediyesi’nin her zaman eğitim projelerine destek vermeye hazır olduğunu belirtti.