EĞİTİM

Vekil Erkan’dan tebrik

2024 LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden Kırşehirli öğrencilere yönelik bir kutlama mesajı paylaştı.

2024 LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden Kırşehirli öğrencilere yönelik bir kutlama mesajı paylaştı. Vekil Erkan, başarılı öğrencilere tebriklerini ileterek, Kırşehir’in eğitimdeki yükselişine katkıda bulunan tüm eğitim camiasına teşekkür etti.

Vekil Erkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Eğitimde marka kent olan Kırşehir’imizin değerli öğrencileri, 2024 LGS sonuçlarınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sınava katılan tüm öğrencilerimiz ile birlikte LGS’de tam puan alan üç öğrencimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim öğretim yaşamlarında başarılarının devamını diliyorum. Kırşehir’imizin eğitimdeki başarısının her geçen gün artarak devam etmesi için emek veren başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, il, ilçe ve okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize ilimiz adına teşekkür ediyorum.”

Vekili Erkan, Kırşehir’in eğitimde marka kent olma yolunda attığı adımları vurgularken, LGS’de tam puan alarak büyük bir başarıya imza atan üç öğrenciyi özellikle tebrik etti. Öğrencilerin bu başarısı, Kırşehir’in eğitimdeki kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kırşehirli öğrencilere 2024 LGS sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Necmettin Erkan, tüm eğitim camiasına teşekkür ederek, başarılarının devamını temenni etti.