GÜNDEM

Vekil Erkan’dan Kırşehirli çocuklara müjde

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehirli çocuklara yaz tatilinde keyifli ve verimli vakit geçirebilmeleri için yaz okulu müjdesi verdi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehirli çocuklara yaz tatilinde keyifli ve verimli vakit geçirebilmeleri için yaz okulu müjdesi verdi. Vekil Erkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saha ziyaretleri sırasında çocuklardan gelen istekler üzerine Kırşehir İl Müftülüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) işbirliğiyle 1 Temmuz 2024 - 1 Ağustos 2024 tarihleri arasında ücretsiz yaz okulu açılacağını duyurdu.

Vekil Erkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Saha ziyaretlerimizde çocuklarımızdan gelen istekler sonrasında İl Müftülüğümüz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve TÜGVA İşbirliğiyle 01.07.2024 ile 01.08.2024 tarihleri arasında hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında ÜCRETSİZ çocuklarımıza yaz okulu açıyoruz. Yaz okulunda; Akıl ve Zeka Oyunları, Yüzme, Hayal Kütüphanesi, Seramik, Kuran-ı Kerim, Siyer Dersleri, Müzik alanlarında eğitimler verilecek olup şimdiden çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum.”

Yaz okulu programında çocuklar, Akıl ve Zeka Oyunları ile zihinsel becerilerini geliştirecek, yüzme dersleriyle hem eğlenecek hem de spor yapacaklar. Hayal Kütüphanesi'nde okuma alışkanlığı kazandırılacak, seramik derslerinde el becerilerini geliştirecekler. Ayrıca Kuran-ı Kerim ve Siyer dersleri ile manevi gelişimlerine katkıda bulunulacak. Müzik dersleriyle ise sanatsal yönleri desteklenecek.

Kırşehir’de açılacak olan bu yaz okulu, çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmeleri ve yeni beceriler kazanmaları için önemli bir fırsat sunuyor. Program, Kırşehir İl Müftülüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve TÜGVA’nın işbirliği ile gerçekleşecek ve tamamen ücretsiz olacak.

Tarih: 1 Temmuz 2024 - 1 Ağustos 2024

Günler: Hafta içi her gün

Saatler: 09.00 - 16.00

Kırşehirli çocuklar için yaz tatilinde hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bu özel program, veliler tarafından da büyük ilgi göreceğe benziyor. Yaz okuluna katılmak isteyen ailelerin Kırşehir İl Müftülüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü veya TÜGVA ile iletişime geçmeleri yeterli olacak.

Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan’a ve emeği geçen tüm kurumlara çocuklarımıza sağladıkları bu değerli imkan için teşekkür ederiz.