Milli Savunma Bakanlığı, 4 Temmuz'da Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'ın şehit olduğunu bildirdi.

452264204 1031655622301371 5546950087280483812 N

Vekil Erkan, "Gazilerimiz fedakârlığın ve cesaretin sembolüdür" Vekil Erkan, "Gazilerimiz fedakârlığın ve cesaretin sembolüdür"

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan,  şehit düşen Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Vekil Erkan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Vekil Erkan, mesajında şehitlerimizin vatanımızın bölünmez bütünlüğü için verdikleri mücadelenin önemine vurgu yaparak, onların fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti.

Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan’ın şehadeti, milletimizde büyük bir üzüntüye sebep oldu. Şehidimizin kahramanlığı ve fedakarlığı, vatanımızın bağımsızlığı ve güvenliği için verdiği mücadeleyle her zaman hatırlanacaktır. Bu vesileyle, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Editör: TUĞBA GÜL