AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vekil Erkan, mesajında basın mensuplarının toplum için önemine ve tarafsız haberciliğin değerine dikkat çekti.

Vekil Erkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyuna doğru bilgiler ulaştırmak için gece gündüz demeden emek veren, tarafsız ve objektif habercilik ilkesini benimsemiş tüm basın mensubu arkadaşlarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramını yürekten kutluyorum.”

Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Vekil Erkan, basın mensuplarının toplumun bilinçlenmesinde ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde üstlendikleri kritik rolün altını çizdi. Basının demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Vekil Erkan, gazetecilerin her türlü zorluğa rağmen görevlerini büyük bir özveri ile yerine getirdiklerini belirtti.

Bu özel gün vesilesiyle, basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Vekil Erkan, tüm basın emekçilerine çalışmalarında başarılar diledi ve onların her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.

Editör: TUĞBA GÜL