GÜNDEM

Vekil Erkan'dan A Milli Voleybol Takımı'na tebrik

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Paris Olimpiyatları'nda çeyrek final maçında Çin'i 3-2 mağlup eden A Milli Voleybol Takımı'nı tebrik etti.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Paris Olimpiyatları'nda çeyrek final maçında Çin'i 3-2 mağlup eden A Milli Voleybol Takımı'nı tebrik etti. Vekil Erkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Filenin Sultanları'nın bu önemli başarısını kutladı ve takıma duyduğu gururu dile getirdi.

Milletvekili Erkan, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tebrikler Filenin Sultanları! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Çin karşısında müthiş bir mücadele ile 3-2 galip gelen Filenin Sultanlarını gönülden tebrik ediyorum. Bekle bizi altın madalya!”

Necmettin Erkan’ın bu mesajı, Kırşehir’de büyük bir coşkuyla karşılandı. Filenin Sultanları'nın bu önemli zaferi, Kırşehir'de sevinçle kutlandı. Kırşehir halkı, milli takımın başarısıyla gurur duyduklarını belirtti.

Vekil Erkan, yaptığı açıklamada, A Milli Voleybol Takımı'nın gösterdiği azim ve mücadele ruhunun gençlerimize ilham kaynağı olduğunu vurguladı. Vekil Erkan takımın bundan sonraki maçlarında da aynı başarıyı devam ettireceğine olan inancını dile getirdi.

A Milli Voleybol Takımı'nın bu zaferi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Tüm Türkiye, Filenin Sultanları'nın yarı finalde de başarılı olmasını ve finale yükselerek altın madalya kazanmasını umut ediyor.

Filenin Sultanları'nı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!