SİYASET

Vekil Erkan’a anlamlı ziyaret

Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yönetimi ve Sevgi Evleri'nde kalan gençler ile şehit yakınları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ziyaret etti

Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yönetimi ve Sevgi Evleri'nde kalan gençler ile şehit yakınları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ziyaret etti. AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, bu özel ziyarette misafirlerini ağırlamanın onurunu yaşadı.

Ziyaret sırasında Milletvekili Erkan, Kırşehir Sevgi Evlerinde ikamet eden gençlere ve şehit yakınlarına teşekkür etti. Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün değerli yöneticileri ile bir araya gelen Erkan, duygu dolu anlar yaşadı. Erkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ziyaretimize gelen Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yönetimi, Sevgi evlerimizin kıymetli misafirleri ve şehit yakını evlatlarımızın Meclisimizi ziyaretlerine eşlik ettik” ifadelerini kullanarak, bu anlamlı buluşmayı belgeledi.

TBMM’de gerçekleşen bu ziyaret, hem şehit yakınlarına hem de Sevgi Evleri'nde büyüyen gençlere yönelik toplumsal desteğin ve ilginin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Milletvekili Erkan, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğine ve gençlerin topluma entegrasyonuna katkı sağladığına vurgu yaptı.