AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir'de düzenlenen anma töreninde konuştu. Yürek burkan bir konuşma yapan Erkan, terör saldırısında hayatını kaybeden öğretmen Necmettin Yılmaz'ı andı. Bugün, Yılmaz'ın şehadetinin yedinci yılı vesilesiyle yapılan etkinlikte, şehit öğretmenin anısı bir kez daha canlı tutuldu.

451482569 1028667079266892 2564300523113006214 N

Kırşehir Valisi değişti! Kırşehir Valisi değişti!

Necmettin Yılmaz, görev yaptığı okulda öğrencilerine ışık olmaya devam ederken hain bir terör saldırısında hayatını kaybetmişti. Erkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bugün, terörün zulmüne göğüs gererek, milletimizin istikbali için canını veren öğretmenimiz Necmettin Yılmaz'ın şehadetinin yedinci yılı. Necmettin öğretmen ve tüm şehitlerimizin adı, vatanımızın her köşesinde, öğrencilerimizin zihinlerinde ve gönüllerinde ebediyen yaşayacaktır."

Bu anlamlı günde, şehit öğretmenin bıraktığı manevi mirasın önemine vurgu yapan Erkan, "Şehitlerimizin bıraktığı manevi miras, bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecek ve her adımda onların aziz hatıralarıyla ilerleyeceğiz. Bu vesileyle Necmettin öğretmenimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun," dedi.

Editör: BETÜL AKEREN