AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Mevlid Kandili vesilesiyle tüm İslam âleminin kandilini kutlayan bir mesaj yayımladı. Vekil Erkan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (sav) dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan bu mübarek günün, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Yayınladığı kandil mesajında Erkan şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (sav) dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandili'nin, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bu mübarek gecede, tüm vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlenmesini diliyorum."

Milletvekili Erkan, kandil mesajında ayrıca bu özel gecenin insanları barışa, hoşgörüye ve birliğe yönlendirmesi gerektiğine de vurgu yaptı. Mevlid Kandili’nin, manevi değerlerimizi hatırlamaya, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamaya vesile olmasını temenni ederek, tüm Kırşehir halkına ve İslam dünyasına en içten dileklerini iletti.

Editör: TUĞBA GÜL