SİYASET

Vekil Erkan, Kaman’da şantiye incelemelerinde bulundu

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ve Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci ile birlikte Kaman’daki şantiyeleri ziyaret ederek, İl Özel İdaresi bünyesinde yürütülen çalışmaları inceledi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kaman ilçesinde önemli incelemelerde bulundu. Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ve Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci ile birlikte Kaman’daki şantiyeleri ziyaret eden Erkan, İl Özel İdaresi bünyesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Erkan, şantiye ziyaretinde yaptığı açıklamada, “İl Özel İdaremiz bünyesinde faaliyet gösteren Kaman şantiyemizde incelemelerde bulunduk. Şantiyemiz, yürütmekte olduğu çalışmalarına ve faaliyetlerine devam edecektir. Amacımız, Kaman halkına en iyi hizmeti sunmak ve ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmektir,” dedi.

İncelemeler sırasında şantiyedeki çalışanlarla da görüşen Erkan, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Şantiye çalışanlarıyla yaptığı sohbetlerde, devam eden projelerin ne aşamada olduğunu ve hangi süreçlerin tamamlandığını öğrendi.