AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret etti. Milletvekili Erkan, ziyaret kapsamında il genelinde yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Vekil Erkan, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Kırşehir İl Özel İdaresini ve İl Genel Meclisi üyelerimizi ziyaret ettik. İl genelinde yapılan çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgi alıp değerlendirmelerde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Bu ziyaret, Kırşehir'de gerçekleştirilen projelerin ve çalışmaların daha iyi anlaşılması ve değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Milletvekili Erkan, Kırşehir'in gelişimi ve halkın refahı için yürütülen projeleri yakından takip etmeye devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Kırşehir'de 23 yıllık başarı yolculuğunu coşkuyla kutladı AK Parti Kırşehir'de 23 yıllık başarı yolculuğunu coşkuyla kutladı

Ziyaret, Kırşehir İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclis Üyeleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Çalışmaların ve projelerin daha etkili bir şekilde ilerlemesi için gerekli değerlendirmeler yapılarak, milletvekili Erkan'a detaylı bilgiler sunuldu.

Editör: TUĞBA GÜL