AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) devam eden çalışmaları hakkında sosyal medya üzerinden bir güncelleme yaptı. Milletvekili Erkan, TBMM Genel Kurulu'nda gündeme alınan "125 Sıra Sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin" görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Paylaşımında, "Grup Önerileri ve 125 Sıra Sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmelerini yapmak üzere Genel Kurul çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullanan Vekil Erkan, meclisin yoğun temposuna ve önemli yasal düzenlemeler üzerindeki çalışmalara dikkat çekti.

Vekil Erkan’dan Erdoğan’a destek Vekil Erkan’dan Erdoğan’a destek

Bu kanun teklifi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan personelin çalışma şartları ve diğer ilgili kanunlarda yapılması planlanan değişikliklerle ilgili önemli düzenlemeler içeriyor. Milletvekili Erkan'ın bu paylaşımı, TBMM'nin çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlar için önemli bir bilgi kaynağı olarak öne çıkıyor. Vekil Erkan, bu süreçte yürüttüğü çalışmalarla Kırşehir'in ve Türkiye'nin yasama faaliyetlerinde aktif bir rol oynuyor.

Editör: TUĞBA GÜL