AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde gençlere ve velilere yönelik bir mesaj yayımladı. Erkan, mesajında sınavın önemini vurgularken, gençlerin üzerindeki baskıyı hafifletmeyi amaçlayan anlamlı sözler sarf etti.

Necmettin Erkan, mesajının başında sınava girecek gençlere başarı dileklerini ileterek, sınavın hayatlarında önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Ancak, hiçbir sınavın gençlerden daha önemli olmadığını vurgulayan Erkan, "Bu sınavdan elde edeceğiniz sonuç hiçbir şeyin başı ya da sonu değildir. Bu sınav hayatınızı etkileyebilir ancak şekillendiremez. Bu nedenle kaygı ve heyecandan uzak durmanız en büyük temennimizdir," dedi.

Velilere yönelik mesajında, çocuk okutmanın zorluklarını yakından tecrübe eden bir baba olarak konuşan Erkan, velilerin heyecanını paylaştığını belirtti. Erkan, "Üniversite eğitimi hiçbir şeyin başlangıcı ya da sonu değildir. Evlatlarımızla gurur duymalı ve her durumda onların yanında olmalıyız," dedi. Ayrıca, Kırşehir'de üniversite öğrencileri için sunulan barınma ve istihdam imkanlarından da bahsederek, velilerin çocuklarını gönül rahatlığıyla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne gönderebileceğini vurguladı.

Erkan, Kırşehir'de sınava girecek öğrencilerin motivasyonlarını etkileyecek her türlü olumsuzluğun ortadan kaldırılması için İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarının seferber edildiğini belirtti. Sözlerini, "Bu vesile ile evlatlarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, polis ve sağlık çalışanları başta olmak üzere, görev başındaki tüm görevlilere teşekkür ederim," diyerek tamamladı.

Son olarak, YKS'ye girecek tüm öğrenciler için başarı dileklerini yineleyen Erkan, "Allah yar ve yardımcınız olsun," diyerek mesajını sonlandırdı.

Antalya Teknofest'te Kırşehirli Deniz’den büyük başarı Antalya Teknofest'te Kırşehirli Deniz’den büyük başarı

Whatsapp Image 2024 06 07 At 11.49.38

Editör: BETÜL AKEREN