GÜNDEM

Vekil Erkan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ile bir arada

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Kırşehir Adliyesi'nde gerçekleşti ve iki yetkilinin adalet sistemine dair fikir alışverişinde bulundukları bir diyalog ortamı sağladı.

Milletvekili Erkan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Kırşehir Cumhuriyet Başsavcımız Oğuz Şükrü Ener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başsavcımıza görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Erkan, hukukun üstünlüğünün korunması ve adaletin sağlanması konusunda Başsavcı Ener ile tam bir mutabakat içinde olduklarını belirtti.

Başsavcı Oğuz Şükrü Ener ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu tür ziyaretler, yerel yönetimler ile merkezi hükümet arasındaki iş birliğini ve iletişimi güçlendirme açısından büyük önem taşımakta olup, Kırşehir’in genel hukuk ve adalet yapısının daha da güçlenmesine katkı sağlamaktadır.