SİYASET

Vekil Erkan Bakan Yardımcısı Kırbıyık’ı ziyaret etti

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, diğer milletvekilleri ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, diğer milletvekilleri ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Erkan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte; Sağlık Bakan Yardımcımız Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret ettik. İlimizin talepleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Bakan Yardımcımıza ilimize göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Kırşehir’in sağlık alanındaki ihtiyaçları ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Vekil Erkan, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için Bakan Yardımcısı Kırbıyık’tan destek talep ettiklerini belirtti. Görüşmelerde, Kırşehir’de yapılması planlanan sağlık yatırımları ve projeler de ele alındı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Kırşehir’in sağlık alanındaki ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek, gereken desteklerin sağlanacağını ifade etti. Ziyaretin sonunda, karşılıklı teşekkürlerin sunulmasıyla görüşme sona erdi.

Milletvekili Necmettin Erkan, Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık’a gösterdiği ilgi ve destek için tekrar teşekkür ederek, Kırşehir’e daha iyi sağlık hizmetleri sunmak adına çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.