EĞİTİM

Vali Buhara’dan LGS şampiyonlarına tebrik

Geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan LGS’de Kırşehir'den üç öğrenci birincilik elde etti. Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, o öğrencileri makamında ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan LGS’de Kırşehir'den üç öğrenci birincilik elde etti. 500 tam puan alan Kırşehirli öğrenciler, bu büyük başarılarından dolayı oldukça memnun ve gururlu. Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, başarılı öğrencileri makamında ağırlayarak tebrik etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen görüşmeye, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen ve öğrencilerin aileleri de katıldı. Vali Buhara, başarılı öğrenciler Naz, Melike Nazlı ve Mustafa Kemal ile bir araya gelerek onları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Vali Buhara yaptığı açıklamada, "LGS 2024'te 500 tam puan alarak Türkiye 1.'si olan öğrencilerimiz Naz, Melike Nazlı, Mustafa Kemal ve aileleriyle buluştuk. Öğrencilerimiz başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve kıymetli velilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Yolları bahtları açık olsun." dedi.

Başarılı öğrenciler ve aileleri, Vali Buhara’nın bu nazik ve içten tebriklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen de öğrencilerin bu büyük başarısının Kırşehir için gurur verici olduğunu belirtti.

Öğrencilerin bu önemli başarısı, Kırşehir'in eğitim alanındaki kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi ve gelecekteki başarılarının da habercisi oldu.