Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Tunceli'de meydana gelen ve bir askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucunda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayınladı. Vali Buhara, şehit düşen askerler Ömer Eroğlu, Orhan Burak Büyükaycıl, Mehmet Aykanat ve Doğan Kızılateş için yayınladığı anma mesajında, "Bu vatan için canlarını feda eden kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a tebrik ziyaretleri devam ediyor

Şehit olan askerler için düzenlenen anma törenleri, geniş katılımla gerçekleştirildi. Törenlerde, askerlerin cesareti ve fedakarlığı vurgulanarak, ailelerine ve yakınlarına destek mesajları iletildi.

Tunceli Valiliği ve yerel yetkililer de kazanın detayları ve sonrasında alınan önlemler hakkında bilgi verdi. Kazanın nedenlerinin araştırıldığı ve benzer olayların önlenmesi amacıyla gerekli güvenlik önlemlerinin artırılacağı tahmin ediliyor.

Editör: TUĞBA GÜL