Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ), üniversite adayı öğrencileri heyecan verici bir buluşmaya davet ediyor! 27-28 Temmuz 2024 tarihlerinde Ankara Ulus Gençlik Parkında başlayan tanıtım etkinlikleri, büyük bir ilgi gördü. Üniversite adayları ve aileleri, KAEÜ'nün sunduğu geniş olanaklar ve öğrenci dostu şehir Kırşehir hakkında detaylı bilgiler aldı.

Whatsapp Image 2024 07 29 At 13.40.39 (2)

Ankara’nın ardından, Kırşehir'de de üniversite adaylarıyla buluşmayı hedefleyen KAEÜ, 20 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında Terme Caddesi İş Bankası Önü ve Rehberlik Araştırma Merkezinde kurulan stantlarda öğrencileri bekliyor.

Kırşehir'de okul öncesi eğitimi farkındalık etkinliği düzenlendi Kırşehir'de okul öncesi eğitimi farkındalık etkinliği düzenlendi

2-4

KAEÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Personeli, aday öğrencilere üniversitenin fiziksel ve akademik yapısı, konaklama olanakları, bölümleri, değişim programları, kampüs olanakları ve sunduğu avantajlar hakkında kapsamlı bilgiler sunuyor.

1-4

Geleceğin parlak öğrencileri, üniversite tercihleri öncesinde bu benzersiz fırsatı kaçırmayın! 2 Ağustos 2024 tarihine kadar Terme Caddesi İş Bankası Önünde ve Rehberlik Araştırma Merkezinde yer alan KAEÜ stantlarına uğrayarak, hayalinizdeki üniversiteyi yakından tanıyabilirsiniz. (HABER MERKEZİ)

Whatsapp Image 2024 07 29 At 14.20.22

Editör: BETÜL AKEREN