SPOR

UEFA 2.Eleme Turu rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'ndaki Türk takımların rövanş maçlarında görev alacak olan hakemler belli oldu!

Kırşehirli vatandaşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçlarının detaylarını büyük bir merakla bekliyorlar. Bu özel haberimizde, Türk takımlarının Avrupa kupalarında oynayacağı kritik rövanş maçlarını yönetecek hakemlerin kimler olduğunu açıklıyoruz!

Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in UEFA müsabakalarındaki 2. eleme turu rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin, 30 Temmuz Salı günü İsviçre'nin Lugano ekibini konuk edeceği maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones yönetecek. Yanında Neil Davies ve Wade Smith yardımcı olarak sahada olacak. Dördüncü hakem olarak ise Sam Barrott görev yapacak.

Trabzonspor’un ise UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında, 1 Ağustos Perşembe günü Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile yapacağı maçı Sırbistan'dan Nenad Minakovic yönetecek. Nikola Borovic ve Bosko Bozovic yardımcı hakem olarak sahada yer alırken, dördüncü hakem Milan Mitic olacak.

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında San Marino'nun La Fiorita takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Bu zorlu maçı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Granit Maqedonci yönetecek. Ona yardımcı olarak Robin Wilde ve Niklas Nyberg sahada bulunacak. Victor Wolf ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER MERKEZİ)