SAĞLIK

Türk Sağlık-Sen, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimine başarılar diledi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni atanan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Erkan Dulkadiroğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni atanan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Erkan Dulkadiroğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarete, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yusuf Aydın, Şube Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı ve Komisyon Üyeleri ile hastane temsilcileri katıldı.

Başkan Yusuf Aydın, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Dr. Erkan Dulkadiroğlu'na yeni görevinde başarılar diledi ve misafirperverliği için teşekkür etti. Aydın, “Misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Varolsun Türk Sağlık-Sen, varolsun Türkiye Kamu-Sen.” dedi.

Başhekim Dr. Erkan Dulkadiroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık hizmetlerinde en iyi şekilde görevini sürdüreceğini ve bu tür desteklerin kendisine güç verdiğini belirtti.

Ziyaret sonunda taraflar, sağlık sektöründeki iş birliğini ve dayanışmayı artırma konularında karşılıklı temennilerini dile getirdiler.