Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Hakanoğlu, mesajında bayramın Kırşehir ve Çiçekdağı için dostluk, kardeşlik ve güzellikler getirmesini temenni ederek, acıların ve zulümlerin son bulmasını diledi.

Başkan Hakanoğlu mesajında, "Kurban Bayramı, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği, insanların birbirine daha yakın hissettiği özel bir zamandır. Bu bayram vesilesiyle tüm Çiçekdağı halkının ve İslam aleminin bayramını kutlarım. Umarım bu bayram, üzerimizdeki acıları ve sıkıntıları alır, yerine sevgi, mutluluk ve güzellikler bırakır. Ayrıca, dünyanın dört bir yanında yaşanan zulüm ve acıların son bulmasını, insanların barış içinde yaşamasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Başkan Hakanoğlu, Çiçekdağı halkına ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunurken, herkesi birlik, beraberlik ve karşılıklı saygı içinde bayramı idrak etmeye davet etti.

Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda Abdullah Çalışkan, Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa konulu programda

Başkan Hakanoğlu, bayramın 1. Günü saat 16.00’da Belediye Binasında bayramlaşma yapılacağını da duyurdu.

Editör: TUĞBA GÜL