Kırşehirli vatandaşlar, dikkat! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un yaptığı son açıklamayla Kırşehir'de TOKİ konutlarında oturanlar için müjdeli bir haber geldi. TOKİ konut taksitlerinde beklenmedik bir indirim yapıldı ve ödemeler artık daha kolay hale geldi. Kırşehir'deki TOKİ konut sahipleri için büyük bir ekonomik rahatlama getirecek bu haberin detaylarını sizler için derledik. 

Alfa Eğitim Kurumları ve MÜSİAD Kırşehir arasında indirim protokolü imzalandı Alfa Eğitim Kurumları ve MÜSİAD Kırşehir arasında indirim protokolü imzalandı

TOKİ taksit ödemelerinde beklenmedik bir indirim duyuruldu. Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TOKİ konut ödemelerinin Tüketici Fiyat Endeksi'ne (TÜFE) göre yeniden düzenlendiğini ve artış oranlarının yüzde 49 yerine yüzde 24 olarak belirlendiğini müjdeledi. Bakan Kurum'un ifadeleriyle, "Biliyorsunuz, TOKİ aylık taksitlerini memur maaş artışına göre düzenliyorduk. Ama bu kez TÜFE oranını referans aldık. Artış oranını yüzde 49 yerine yüzde 24 olarak belirledik. Böylece taksit ödemelerinde vatandaşımıza yüzde 50 oranında katkı sağlamış olduk. Hayırlı olsun." Bu dev indirimle Kırşehir'deki TOKİ konut sahipleri, daha düşük taksitlerle ödeme yapabilecek. (HABER MERKEZİ)

Editör: BETÜL AKEREN