Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kırşehir’e geldi.

Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz'un vefat eden ağabeyi Hikmet Yavuz ve kardeşi İrfan Yavuz için taziye ziyaretinde bulunmak için Kırşehir’e gelen Başkan Hisarcıklıoğlu, Yavuz ailesine başsağlığı dileyerek, "Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun." ifadelerini kullandı.

TobbTaziye ziyaretine, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Demirci, Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Borsa personelleri de katıldı.

Tobb2Başkan Hisarcıklıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Yavuz ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek, bu zor dönemde yanlarında olduklarını ifade etti. Kırşehir'in önde gelen isimlerinin de yer aldığı ziyaret sırasında, Yavuz ailesine destek mesajları verildi.

Tobb1Ziyaret, sıcak bir ortamda gerçekleşirken, Yavuz ailesi de taziye için gelen misafirlerine teşekkür etti. Hisarcıklıoğlu, Kırşehir'den ayrılmadan önce Yavuz ailesine sabır ve metanet dileyerek, vefat eden yakınları için dualar etti.

Kırşehir Valisi değişti! Kırşehir Valisi değişti!

Tobb3

Editör: TUĞBA GÜL