IPARD III Programı 3. Çağrı İlanı yayınlandı IPARD III Programı 3. Çağrı İlanı yayınlandı

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç ve Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Toprak, dolu yağışından zarar gören Değirmenkaşı ve Kurağıl köylerinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü İlmeç ve Başkan Toprak, bölgede yaşanan doğal afet sonrası zarar gören arazileri gezerek, durum değerlendirmesi yaptı. İncelemelerin ardından üreticiler ve köy muhtarları ile bir araya gelen ikili, tüm çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin sahada yürüttüğü hasar tespit çalışmaları, dolu yağışı sonucu etkilenen tarım arazilerindeki zararı belirlemeye yönelik devam ediyor. Bu ziyaret ve incelemeler, yerel yetkililerin afet sonrası hızlı müdahale kapasitesini ve çiftçilere olan desteklerini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Bölgedeki çiftçiler ve muhtarlar, İl Müdürü İlmeç ve Başkan Toprak'ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, devam eden hasar tespit sürecinin ardından gerekli yardım ve desteklerin sağlanmasını bekliyorlar.

Editör: TUĞBA GÜL