GÜNDEM

Teşekkürler devam ediyor

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, gönüllülük faaliyetlerine katılarak hem şehir içindeki organizasyonlarda hem de afet bölgelerinde destek sağlayan gönüllülerine teşekkür etmeye devam ediyor.

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, gönüllülük faaliyetlerine katılarak hem şehir içindeki organizasyonlarda hem de afet bölgelerinde destek sağlayan gönüllülerine teşekkür etmeye devam ediyor. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla, gönüllülerin katkıları takdir edilerek her birine ayrı ayrı teşekkür ediliyor.

Destek AFAD gönüllülerinden Mukadder Coşan, Özden Saydam ve Yusuf Aydın’a teşekkür eden Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, gönüllülerin emeklerini ve katkılarını öne çıkardı. Yapılan teşekkürler, gönüllülerin moralini yükseltirken, onların fedakarlıklarının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kırşehir AFAD gönüllüleri, il içinde ve dışında, her türlü afet, eğitim ve organizasyonda aktif rol alarak büyük bir özveriyle çalışıyor. Gönüllüler, tüm Kırşehirli vatandaşları da AFAD Gönüllüsü olmaya davet ediyor. Gönüllülük faaliyetleri ve eğitimlerinde, Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü Eğitim Şube personelleri tarafından afetlere karşı bilinçlendirilen Kırşehirli vatandaşlar, gönüllü olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kırşehir AFAD İl Müdürlüğü, gönüllülük ruhunu teşvik ederek daha fazla vatandaşın bu faaliyetlere katılmasını hedefliyor. Gönüllülerin katkılarıyla afetlere daha hazırlıklı bir toplum oluşturulması amaçlanıyor.