SİYASET

TBMM’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yürüttüğü çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yürüttüğü çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Vekil Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, önemli bir kanun teklifinin görüşmelerine devam ettiklerini belirtti.

Vekil Erkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"156 Sıra Sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik yapılmasına dair kanun teklifinin görüşmelerini yapmak üzere Genel Kurul Çalışmalarımıza devam ediyoruz."

TBMM'deki genel kurul çalışmaları kapsamında, gündemdeki önemli kanun teklifleri üzerinde yapılan görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Vekil Erkan, bu süreçte Kırşehir ve Türkiye'nin genelinde olumlu sonuçlar doğuracak düzenlemeler için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.

Vekil Erkan'ın bu çalışmaları, hem Kırşehir halkı hem de ülke genelindeki vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yapılan yasal düzenlemelerin, vatandaşların günlük yaşamını ve ülkenin geleceğini olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.