Kırşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı Kırşehir’de 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi, Kırşehir Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırşehir Haber 40 haber sitesi sahibi Murat Sürmeli, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sürmeli, mesajında Kıbrıs Türk halkının haklı mücadelesine ve harekatın önemine vurgu yaptı.

Murat Sürmeli’nin yayınladığı mesajda şu ifadeler yer aldı: “Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin haklı mücadelesini desteklemek, Kıbrıs’ın güvenliğini sağlamak ve adada barışı tesis edebilmek adına gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılını kutluyor, harekatta destek veren ve şehit düşen tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı kutlu olsun. Kıbrıs Türk’tür, ilelebet Türk kalacaktır.”

Murat Sürmeli, mesajında Kıbrıs Barış Harekatı'nın sadece bir askeri operasyon olmadığını, aynı zamanda Kıbrıs Türk halkının özgürlük ve güvenlik mücadelesinin bir simgesi olduğunu belirtti. Harekatta şehit düşen askerlerimize minnettarlığını ifade eden Sürmeli, onların fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını vurguladı.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümünde, tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize ise minnetle anıyoruz. Bu anlamlı günün, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesi temennisiyle...

Editör: TUĞBA GÜL